Xander van Es domineert in Zellik

Xander van Es domineert in Zellik
Het was weer een spannend weekend in Zellik. Zo kan Xander van Es twee keer winst op zijn naam schrijven. Ook andere ruiters weten meerdere plaatsen in de top drie te behalen. Lees hier de resultaten! 

Zaterdag 10 februari 

Paarden

Florence Pasque wint met Satan de flobeck (Fairplay du manoir) de 1.10m Barema A 2 fasen


Xander van Es wint met Impuls Vd Heffinck (Cooper Vd Heffinck) zaterdag de 1.20m Barema A 2 fasen special. Met ongeveer anderhalve seconde verschil, rijdt Ea Joinneau met Nicadilly EDC (Cambio) naar een mooie tweede plaats. Ellen de Swert met Cantchelaro (Chagall van de Burggrave) volgen op de derde plaats. Op de vierde plaats landt Clauw Valerie met Hovette en met een nipte voorsprong belandt Maurine Levy met Enya De La Pomme op de vijfde plaats. 


Ook in de 1.30m Barema A 2 fasen special kon Xander van Es met Impuls Vd Heffinck zich naar de overwinning rijden. En ook de derde plaats in deze proef kan hij op zijn naam schrijven, deze keer met Noor C (Bisquet balou VD Mispelaere). Op de tweede plaats weet Niki Geenens met Mc Gyver van 't Ruytershof (Nabab de Reves) zich te plaatsen. De vierde plaats ging naar Stephanie De Corte met Memphis van de Neerheide (Emerald). Thibo Deketelaere sluit met Qubano (Darco) de top vijf af. 


Zondag 11 februari

Paarden

Eyleen Smets met Gominka L (Numero Uno) wint zondag de 1.15m Barema A 2 fasen special. Anne Cuyt volgt met Noukie vd Start Z (Nonstop). Op de derde plaats landt Mirthe Laureys met Nayla C (Bisquet Balou VD Mispelaere). 

In de daarop volgende 1.25m. Barema A 2 fasen special springt Maverick van Lent met Gieke de Cour au Bois (For Passion d'ive Z) naar de eerste plaats. Ook de tweede plaats kan hij op zijn naam schrijven, deze keer met Bottage Van 't Steenshof Z (Balou du Rouet). Anne Cuyt met Noukie vd Start Z (Nonstop) weet zich hier derdes te plaatsen. Op de vierde plaats volgt Sven Vander Meerssche met Luz de la Luna. Lente Dierickx komt op de vijfde plaats met Leandro van den oude eik (Epleasure).

Pony's

Bij de pony's wint Carolle Bael met Quality van 't Achterhof (Principal Dream van de Delthoeve) de 0.90m Barema A 2 fasen special. Op de tweede plaats volgt Amber Verhaagen met Rosita. Ophélie Deronne met Tibi Castri eindigt derdes.


Ook in de 1.00m Barema a 2 fasen special wint Carolle Bael met Quality van 't Achterhof. Op de tweede plaats volgt Lenthel Pillet met Black Booster.