Ylona Thijs zet 1.20m rubriek van Breugelhoeve M&M op haar naam

Ylona Thijs zet 1.20m rubriek van Breugelhoeve M&M op haar naam

De vierde indoor jumping bij Manege Breugelhoeve M&M leverde afgelopen zondag weer veel springplezier in Peer. Ylona Thijs was tijdens de hoofdrubriek van die dag, een proef over 1.20m hoogte, goed bij de pinken en leverde in het zadel van Colan (Colandro) de winnende omloop af.

Samen met de 15-jarige schimmelhengst Colan sprong Ylona Thijs als snelste van vier dubbel foutloze combinaties naar de winst in deze afsluitende hoofdproef. Ze klokte af op 27.41 seconden, wat ruim een seconde sneller was dan Bo Baelus die met de 7-jarige vosmerrie Kalice van de Vlierbeek Z (Kalaska de Semilly) als tweede volgde. Het brons ging met een chrono van 29.42 seconden naar Gregory Vos en de 6-jarige BWP merrie Qiana vd Dornehoeve (Cicero).

Vos en Thijs ook al dominant in 1.10m rubriek

De voorgaande 1.10m rubriek was ook al een voltreffer voor Gregory Vos en Ylona Thijs. Hier nam Vos al het goud en zilver voor zijn rekening, wat samen met het brons uit de 1.20m proef een meer dan geslaagde buit opleverde. In het zadel van de Qiana vd Dornehoeve sprong hij naar winst in en tijd van 30.02 seconden, en volgde ook als tweede met de 7-jarige BWP merrie Ramira vd Dornehoeve (Andiamo). Ylona Thijs was hier op de rug van de 5-jarige KWPN merrie Merania (Cornet's Diamond) goud voor de bronzen podiumplaats.

Vind alle uitslagen van de dag HIER.