EQU.MEDIA betaalt uw licentie in 2023!

EQU.MEDIA betaalt uw licentie in 2023!

Dat het moeilijke tijden zijn is geen geheim. De aankomende recessie en inflatie  heeft nu ook zijn weg gevonden naar de paardensport. Dat vertaalt zich in een prijsstijging van de licenties voor 2023.

Eerder maakte de Belgische ruitersport bekend dat de prijzen voor licentie ook in 2023 zullen stijgen. Paardensport Vlaanderen voorzitter, Glenn Maes kadert dit door de huidige inflatie en de daar met gepaarde stijging van de kosten.

Er is echter goed nieuws! Want het team van EQU.MEDIA springt in de bres. In 2023 zullen wij 5 van onze abonnees hen regionale, nationale of internationale licentie betalen! Lekker gezellig en meteen ook een mooi nieuwjaarsgeschenk ...

EQU.MEDIA is het mediabedrijf dat zich schaart achter de nieuwssite Equnews, videoplatform Equitube, jobzoekertjes Equjob en lifestyle blog & magazine Equlifestyle. Ben je op één van deze kanalen abonnée dan maak je dus kans om op 1 januari op te staan met een mooi nieuwjaarsgeschenk!

Ben je nog geen abonnée, geen nood? Ontdek alle voordelen van EQU+ of Equitube en registreer je voor Equnews HIER en voor Equitube HIER.

Ondertussen maak je nog steeds kans om Tickets voor Jumping Mechelen te winnen! Klik Hier