Twee op twee voor Cassandre Malherbe en Lou van het Eikenhof Z in Vejer

Twee op twee voor Cassandre Malherbe en Lou van het Eikenhof Z in Vejer

Net als gisteren waren Cassandre Malherbe en Lou van het Eikenhof Z, een zoon van Luigi d'Eclipse, de beste in de rubriek voor jonge paarden tijdens de Sunshine Tour. 

Met een comfortabele voorsprong hielden ze Jodie Burchmore Eames met Blakeneys Candy (Sligo Candy Boy) achter zich op twee. De plaatselijke Angel Cerdido Calderon kwam met Doubongo op drie. De Zangersheide merrie Catharina Z (Chacfly PS) kwam met Sophie Dalm op zes te staan. De Nederlandse Sanne Udink had ook Belgische springkracht onder het zadel en werd met Can't Beat This Z, een Zangersheide merrie van Cabrio Z, tiende.

In de tweede rubriek voor 5-jarigen kon Malherbe net geen twee op twee pakken met Like A G6 MKM Z. Deze eigen gefokte nakomeling van Levisto finishte dit keer op twee. Het was de BWP'er Tuinman van de Lentamel (Kasanova de La Pomme) die de overwinning binnenhaalde met Maisy Williams. 

De 6-jarige Erlina Tivoli Z (H5 Elvaro) kwam met de Amerikaanse Andrea van Scheltinga op twee in haar rubriek. Op vijf volgde de Z-ruin Casa Deus Hero Z (Casall). Bouvardia van Twelve Oaks Z (Bisquet Balou C) plaatste zich op veertien.

Resultaten