Frédéric Vernaet en Olleke Bolleke Jw vd Moerhoeve pakken brons in GP-kwalificatie Oliva

Frédéric Vernaet en Olleke Bolleke Jw vd Moerhoeve pakken brons in GP-kwalificatie Oliva

De dag in het Spaanse Oliva is nog maar half begonnen maar de Belgen zijn al in een razendsnelle vaart gestart. In de Silver 1.35m Grote Prijs-kwalificatie sprong T&L-ruiter Frédéric Vernaet naar het brons met Olleke Bolleke Jw vd Moerhoeve, een 10-jarige BWP merrie van Kannan.

Vernaet was niet de enige Belg die zich liet opmerken. Op zes zagen we Fabienne Daigneux-Lange met Bb d'Fee Sauveniere Z, eveneens een 10-jarige merrie met als vader Balou du Rouet. Louise Losfeld noteerde zich in het zadel van Athina Louise Z (Arko III) op dertien. Plaats vijftien was voor de BWP ruin Ping Pong van de Lentamel, een 9-jarige Emerald zoon. 

De Britse Sophie Evans zegevierde met Caprice d'Elle, ook een nakomeling van Arko III. De 9-jarige Cathora BS (Cador 5) leverde Jessica Vinther Jensen het zilver op. 

Bij de jonge paarden werd onze driekleur verzekerd door onder andere Andres Vereecke. Op de 6-jarige Bamako de Muze-dochter, Soria Orange werd hij vijfde. Meteen op zes stond Benny Naessens met Nelson Q (Jardonnay VDL). Naessens scoorde nog een tweede keer en werd ook twaalfde op Duke Of's Heerwillems Z (Diamant de Semilly). 

Alle resultaten