Roy Van Beek neemt monsterstart in Gorla Minore

Roy Van Beek neemt monsterstart in Gorla Minore

Er is geen ontkomen aan Roy Van Beek in Gorla Minore. De 22-jarige Belgische ruiter domineerde de ochtendrubrieken met zowel winst, een dubbele top vijf en nog eens een notering in de top tien!

De overwinning boekte hij in de 1.35m rubriek in het zadel van Celebrity - H. De negenjarige zoon van Comme il Faut is een fokproduct van Second Life Stables. Het duo bleef 31 honderdsten voor op Geoffroy Bouret met Gatsby de Fuyssieux, een 8-jarige hengst van Stakkato. Bouret nam ook het brons mee naar huis op Clubber des Forets (Zirocco Blue). 

Met de 7-jarige Diamant de Roofs - H (Diamant de Quidam-H) stevende van Beek af op een vierde plaats in de Youngster Tour. Hij volgde zelf nog eens op vijf op de rug an Charleston - H, een zoon van Comme il Faut. 

Bij de 6-jarigen scoorde hij dan weer de tiende plaats met Diamant of Dakota - H, eveneens een zoon van Diamant de Quidam-H. Voor hen op acht kwalm de Belgisch gefokte Sanibel EH (Emerald) en op de tweede plaats stond Moët Chandon, een Cornet Obolensky-nakomeling.

Resultaten