Steven Mariën laat alle concurrentie achter zich in Klasse Z rubriek van Oud-Heverlee

Steven Mariën laat alle concurrentie achter zich in Klasse Z rubriek van Oud-Heverlee

Afgelopen weekend was de Ruiterschool in Oud-Heverlee de place to be voor de LRV ruiters. In de klasse Zwaar was Steven Mariën iedereen te snel af. Hij reed met Noortje Van De Wendy Kurt Hoeve in 77,20 seconden foutloos over de finish. 

Calle Poelmans nam met Isolde Van Het Strateneinde de tweede plaats voor haar rekening. Ze tikten de klok af op 74,12 seconden maar noteerden een totaal van acht strafpunten. Rik Heylen zag ook twee balken tegen de grond gaan maar reed wel een scherpe tijd van 76,50 seconden. Hiervoor kon hij rekenen op Lilly Juna. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de Klasse M was Julie Ooms de snelste. Met Levista Z nam ze de leiding in 45,16 seconden. Silke Versmissen en Eyecatcher van het Borzehof noteerden een totaal van vijf strafpunten maar reden wel een snelle tijd van 49,93 seconden wat hen een tweede plaats opleverde. Lisse Bosch kon rekenen op Alaska van het Leysehof Z om in 43,10 seconden de snelste tijd te rijden. Het duo moest wel acht strafpunten noteren waardoor ze op de derde plaats terecht kwamen. 

Bram Bosch en Happy Dento J werden vierde. Op vijf zien we Steven Marien en D'Artagnan van de Uilenberg. 

Klik hier voor de resultaten.