Wael Ezzedine: "Deze jonge talenten zijn de start voor uw wedstrijdseizoen van 2022..."

Wael Ezzedine: "Deze jonge talenten zijn de start voor uw wedstrijdseizoen van 2022..."

Het team van Chosen.Auction biedt voor de derde keer een veiling aan met een indrukwekkende collectie van getalenteerde springpaarden. Deze zorgvuldig geselecteerde groep van jonge talenten zijn de toekomstige sterren van onze sport. De collectie is nu online te vinden en er kan geboden worden van 13 tot en met 15 december.



"Ik ben onder de indruk van de kwaliteit die we in deze veiling kunnen bieden," stelt Wael Ezzedine. "Als je fokkerij combineert met sport op topniveau, dan is Horia Du Chateau mijn absolute favoriet. Horia is een zeer krachtige getalenteerde merrie. Deze merrie is een zeer goed vooruitzicht voor de toekomst. Haar moederlijn zegt genoeg."

"Kijk eens naar H to H Bliniere, hoewel hij nog jong is, is hij een ruwe diamant. Met een beetje tijd zal hij zeker een paard zijn om in de gaten te houden."

"Als het uiterlijk meetelt, wat denk je dan van de mooie Evolinus Z?" Ezzedine vervolgt. "Evolinus is een heel fijn paard met veel vermogen en is makkelijk in de omgang. Evolinus heeft een geweldige mentaliteit, je hoeft niet na te denken hoe je moet rijden hij doet het gewoon voor je."

Alle informatie, video's, medische rapporten en condities zijn te vinden op de website www.chosen.auction. 

Om te kunnen bieden op de paarden in de online veiling moet je je eerst registreren. Er kan geboden worden van maandag 13 december tot woensdag 15 december om 20:00 uur, CEST.