Davy Wuyts en Walter Van Massenhoven zegevieren in Klasse Zwaar

Davy Wuyts en Walter Van Massenhoven zegevieren in Klasse Zwaar

Davy Wuyts kon afgelopen weekend in Geel de klasse Zwaar rubriek op zijn naam schrijven op de LRV competitie in Manege Rietbeemden. Hij kon rekenen op Luriana Van Klapscheut. In een tijd van 45,21 seconden reed het duo foutloos over de finish in de barrage. 

Walter Van Massenhoven had de snelste tijd in de barrage maar noteerde vier strafpunten. In 43,38 seconden reed hij met Gaya over de finish wat hem een tweede plaats opleverde. Liesbeth Van Laer kon met Giana het podium vervolledigen in 59,52 seconden in de eerste fase. 

Ook op vier zien we Liesbeth Van Laer terug met Ma Belle De L'Art. Vincent Van De Poel vervoegd zich bij de top vijf met Orcado Van 'T Gestelhof.  

In Klasse M ging Martijn Tormans met Luna Van 'T Roosakker met de winst lopen. 

Klik hier voor de resultaten. 

Ook in de namiddag vond er nog een Klasse Zwaar rubriek plaats waar Walter Van Massenhove en Gaya wel de winst konden behalen. Met een tijd van 36,56 seconden reed het duo over de finish. Liesbeth Van Laer pakte zilver. Daarvoor kon ze rekenen op Ma Belle De L'Art om een tijd neer te zetten van 38,23 seconden. Jens Teunkens en Mardish Van Den Berg namen de derde plaats voor hun rekening. Zij noteerden een tijd van 72,70 seconden in de eerste fase. 

Davy Wuyts en Luriana Van Klapscheut werden vierde. Op vijf zien we Vincent Van De Poel met Orcado Van 'T Gestelhof. 

In Klasse M kon Toon Lommelen met Lomar Van De Jomaheide de winst pakken. 

Klik hier voor de resultaten.