Stéphanie Verreydt wint Grote Prijs bij Dena Stables

Stéphanie Verreydt wint Grote Prijs bij Dena Stables

Het Finaleweekend van de Krismar Cup bij Dena Stables had op zaterdag de Grote Prijs gepland staan. In de rubriek over 1.30m was Stéphanie Verreydt de beste.

In de Grote Prijs sprong Stéphanie Verreydt naar de overwinning op Katchina SV. Het duo zorgde voor de enigste dubbel foutloze ronde. Met een springfout in de eerste fase was Senne Schoors met Castor goed voor het zilver. Op het brons kwam Dimitri Taeymans op Sir Cornet. Joris Vanspringel sloot de lijst af met Silver Arrow.

Rubriek 1.20m

Sacha Marissen won de proef over 1.20m in het zadel van Hercules. Het duo bleef ruim twee seconden voor op Ief Vercammen die op Leon tweede werd. Evi Peeters volgde op de voet met Nirvana en werd derde. Net buiten het podium zagen we Ynske De Laet met Hinde van de Voortbossen op vier. 

Rubriek 1.10m

De top drie van de 1.10m rubriek finishte allemaal zeer dicht bij elkaar. Lise Renders was uiteindelijk de snelste en won op Justifeuer G&W. Met veertig honderdsten verschil eindigde Mirthe Schoors met Evelin van Rossemhof op twee gevolgd door Jacqueline ES met Obrigada Urielle op drie. Ief Vercammen moest hier genoegen nemen met de vierde plaats voor Leon. 

Zondag

Op zondag stond de hoofdrubriek op 1.15m hoogte. Daar was Bieke Bertels de beste op Oilily di Cantero. Met drie seconden meer op de klok was Debby Vandecruys goed voor het zilver met Narco. Enkel deze twee combinaties lieten de balken in de lepels. Met een springfout werd Toon Raeymaekers met Raffa derde. Op vier zagen we Paulien Hannes met Faranka voor Kenzo Goedons en Castle B Explosion. 

Hannes was in de rubriek over 1.05m dan weer de beste op Faranka. Met maar liefst zes seconden verschil lieten ze Nomi Vermeiren achter hen op twee met Batshuayi Z. Levi Van Den Bempt sloot de top drie af op Bling Louise. Op vier kwam Emma Van Doorslaer met Riyad van de Kleinheide gevolgd door Nieke Hofkens met Just A Moment Of Joy. 

Bekijk alle resultaten hier