Michiel Denoo snelt naar overwinning bij New Flandria Ranch

Michiel Denoo snelt naar overwinning bij New Flandria Ranch

In Torhout werd de voorlaatste winterwerking afgelopen weekend verreden. De hoofdrubriek kwam op naam van Michiel Denoo met Jack. 

Rubriek 1.20m

Camerlnyck en Denoo hadden hiervoor ook al het vuur aan elkaars schenen gelegd want in de voorgaande rubriek over 1.20m waren het ook zij die met de twee hoogste ereplaatsen gingen gaan lopen. Met ruim een halve seconde verschil hield Denoo met Jack opnieuw Camerlynck en J'Adore La Perla achter zich. Zoë Devriendt besloot met Et Voila van de Ringhoeve Z de top drie. Olivier Verhaeghe werd op Kingston van de Zwarte Stok vierde, Dimitri Hooft volgde met Mitch van het Claeyssenhof op vijf. 

Rubriek 1.10m

In de 1.10m rubriek won Marth Alliet. In het zadel van Camelot bleef de amazone ongeveer twintig honderdsten voor op Zoë Devriendt die opnieuw op Et Voila van de Ringhoeve Z het podium mocht betreden en hier tweede werd. Op drie kwam Michelle Dobbelaere met Petrouska. Op de vierde plaats stond Nathan Van Vynckt met Mayla, de vijfde plaats werd ingevuld door Tom Verduyn en Qimagine van de Hemel. 

Er werd afgesloten met een 1.30m proef die enkel als training meetelde.  Daar kwam Michiel Denoo nogmaals aan de start met Jack net als Tom Camerlynck met J'Adore La Perla. Tom Verduyn was de derde en laatste combinatie met Qonquest de Rigo. 

Bekijk alle resultaten hier