Sander Logghe schittert met goud en brons in hoofdnummer bij Vincent Martens

Sander Logghe schittert met goud en brons in hoofdnummer bij Vincent Martens

Stal Vincent Martens had na een fantastische Winter Special niet veel tijd om te bekomen want een week later stonden alweer heel wat ruiters en paarden klaar voor de reguliere winterwerking. In de hoofdrubriek was het Sander Logghe die aan het langste eind trok en een dubbele podiumplaats afdwong. 

Logghe kon rekenen op Miss om de snelste chrono in de barrage van de 1.20m rubriek af te klokken. Slechts vier honderdsten hielden Aurélie Deloof in het zadel van Kira V/h Klein Reigaertsvliet van de overwinning. Logghe nam ook de derde plaats voor zijn rekening met Nefertity. Op vier zagen we Ignace Dierickx met Lavendel van het Beetjen. Margaux Bert en Qui-Vive van de Nachtegale zorgden ook opnieuw voor een foutloos rondje en besloten dit keer op vijf. 

Vincent Martens zegevierde in eigen huis en stuurde Pleasure in de 1.10m proef naar winst met ruim twee seconden voorsprong. Evelien Cattoir bracht Nyona van de Reynaert naar de tweede plaats voor Logghe die hier kwam opwarmen met Miss en derde werd.

Over 1m was het Dylana de Wannemaeker die Origie van 't Couthof, een merrie uit de fokkerij van Camiel Capoen, naar één stuurde. Emily Dereere klasseerde zich met Katharina van de Durmstede op twee gevolgd door Bram Lootens en Heaven VB. 

Bij de pony's was Camille Denutte de beste in het zadel van Viento Prinseveld DSC. Het duo legde het 1m hoge parcours vlekkeloos af. June Van den Abeele had eveneens een nulronde met Warre van de Forreststraat en werd tweede gevolgd door Aure De Schrijver en S-Future. Jitske Van den Eynde werd vierde met Joly's Neymar voor Estelle de Groote en Wandoor van Groenheuvel. De 90cm werd gewonnen door Leontien Van Gysel in combinatie met Fabelous vd Kruishoeve. Voor Laurens Reygaerts en Valentina was er de tweede plaats, Elona Bala en Craigweil Vin Diesel besloten op drie.

Resultaten