Laure Tijskens en Carrera vd Wolfsakker schitteren in Kronenberg

Laure Tijskens en Carrera vd Wolfsakker schitteren in Kronenberg

Bij de Peelbergen Competition het voorbije weekend kon Laure Tijskens de Belgische eer verdedigen in de 1.35m hoofdrubriek door er een podiumplaats te veroveren. 

De amazone zadelde haar recente aanwinst, Carrera van de Wolfsakker voor deze proef. Met de 10-jarige dochter van Cadeau de Muze snelde Tijskens naar de tweede plaats. Enkel de Zwitser Arthur da Silva was sneller op de 8-jarige Casalida (Casal) en won. Op drie kwam de Duitse Melina Aretz met Mistique E (Darco). 

Na de 1.25m rubriek weerklonk de Brabançonne voor Eric Lombard. De Belg kon met de 10-jarige sBs ruin Or La Loi (Thunder vd Zuuthoeve) winnen. Plaatselijke amazone Rosanne Janssen werd op Larizona (Eldorado vd Zeshoek) tweede voor Lisa Schwarte (GER) en Cing (Chacco). 

Ook Yannick de Bie zette de Belgische driekleur bovenaan en greep met Frivoe de winst van de 1.15m rubriek. Siegfried Schmidt (NED) werd tweede op Kristo GS (Gaillard de La Pomme) voor Elke Jaspers (NED) en Deka (Douglas). Op vijf zagen we nog Mirthe Naets met Olivia JW (Jenson van het Meulenhof). 

Resultaten