Paul de Stoop en Mon Ami racen naar de winst op De Ranch in Aalter!

Paul de Stoop en Mon Ami racen naar de winst op De Ranch in Aalter!

In Aalter kon Paul de Stoop afgelopen zondag samen met Mon Ami (I'm Special de Muze) met de hoofdprijs van De Ranch naar huis galopperen.

In deze 1.10m-hoge proef was Paul de Stoop op een razendsnelle tijd van 33.77s drie seconde sneller dan... zichzelf. Ook de tweede plaats kon hij op zijn naam schrijven. Deze keer deed hij dat aan de teugels van Flamingo van de Kranenburg (Flamenco de Semilly), op een tijd van 36.82s. Het brons van de proef ging naar Steven Lippens met Grace DD (Lord Z), die op een tijd van 44.15s door de chrono reed. Op plaats vier en vijf zagen we respectievelijk Steven Bazijn met Eluna Z (Emerald N.O.P.) (47.01s) en Elke Baetens met James Woods Z (Jenson van 't Meulenhof) (51.70s). 

Maïté van Herp rijdt met Tillia van 't Zeverenhof vooraan in de 1.00m-ereronde!

Samen met de Goliath van de Groenweg-merrie wist van Herp zich op een tijd van 36.10s naar de winst te rijden. Dat was zo'n vijf seconden sneller dan Ada Franchois die met Picobello van de Vlasbloemhoeve (Kafka van de Heffinck) met een tijd van 41.27s genoegen moest nemen met de tweede plaats. Het brons was hier voor Hanneke Botha met Pepper van't Neerhof (Eros Platiere) (41.71s). 

Sarah Vander Cruyssen wint met Rockebilly Ten Doorn de 90cm!

Het duo reed drie honderdsten van een seconde sneller dan Laura Metelmann en Ferne Van De Rispen (Toulon), die het zilver mee naar huis namen. Maïté van Herp kon in deze rubriek samen met Chantilly Z (Clintord I) naar het brons rijden. Op vier en vijf landden respectievelijk Arne D'oosterlinck met Elburg van't Schaaphof (Toulon) en Iemke Reynaert met Liberty (Scendix). 

Bekijk hier de resultaten