Nooren Equestrian en Stal Hendrix slaan de handen ineen - Lisa Nooren en Giampiero Garofalo vervoegen het team

Nooren Equestrian en Stal Hendrix slaan de handen ineen - Lisa Nooren en Giampiero Garofalo vervoegen het team

Met het begin van een nieuw buitenseizoen komt er nieuws over een nieuwe samenwerking in de paardensport. Nooren Equestrian-ruiters Giampiero Garofalo en Lisa Nooren slaan de handen ineen met Stal Hendrix.

Stal Hendrix is een bekende paardenstal gevestigd in Kessel, Limburg, die gespecialiseerd is in de fokkerij, training en verkoop van sportpaarden. De stal wordt gerund door de familie Hendrix, die al generaties lang actief is in de paardensport. 

Lisa Nooren is een getalenteerde, 27-jarige Nederlandse amazone met een sterke achtergrond in de paardensport. Ze is opgegroeid in een familie die diep geworteld is in de paardenwereld, waardoor ze al op jonge leeftijd in aanraking kwam met het rijden en trainen van paarden. Een hoogtepunt in Lisa's carrière was haar deelname aan de Europese kampioenschappen voor Young Riders, waar ze indruk kon maken.

Lisa Nooren keert terug naar haar Limburgse roots, vergezeld door Giampiero wat deze samenwerking extra betekenisvol maakt. De partners hebben al succes geboekt in Arezzo met een reeks indrukwekkende overwinningen. 

Giampiero Garofalo is een 30-jarige ervaren Italiaanse ruiter met een indrukwekkende carrière in de internationale paardensport. Garofalo heeft diverse overwinningen en topklasseringen behaald op internationale concoursen, waaronder op evenementen zoals de GCT en diverse Nations Cup-wedstrijden.