[Hengstenspotlight] Shadow van de Haarterhoeve: Beloftevol jong talent met bewezen bloed

[Hengstenspotlight] Shadow van de Haarterhoeve: Beloftevol jong talent met bewezen bloed

Shadow van de Haarterhoeve is een veelbelovende 6-jarige hengst met een indrukwekkende afstamming. Zijn vader is niemand minder dan Diamant de Semilly, een legendarisch springpaard dat bekend staat om zijn vermogen, souplesse en kracht die leiden tot uitzonderlijke prestaties op het hoogste niveau. 

“Shadow van de Haarterhoeve is een beloftevolle jonge hengst. Dankzij de bewezen namen in zijn bloedlijn, namelijk die van Diamant de Semilly en Baloubet du Rouet, huist hij heel wat talent. Kracht, souplesse en vermogen zijn eigenschappen die niet te missen zijn in Shadow.”

“Als jonge hengst heeft hij zich al laten opvallen in onder andere de Belgian Stallion Competition, waar hij als finalist eindigde bij de zesjarigen. Hieruit maken we op dat er een mooie toekomst op hem wacht in de sport, maar hopelijk ook in de fokkerij.”

“Kortom, wie voor Shadow van de Haarterhoeve kiest, kiest voor een combinatie van top bloedlijnen en sportiviteit. Hij is klaar om zijn meerwaarde te gaan ontdekken op beide tonelen.”

Contact en dekvoorwaarden

Deze opvallende, jonge hengst staat ter dekking bij Haras Bonne Chance.