Opnieuw winst voor Patrick Verlet in de Flandria Ranch!

Opnieuw winst voor Patrick Verlet in de Flandria Ranch!
Afgelopen weekend konden er zaterdag tijdens de Wintercup 30 en zondag tijdens de Wintercup 31 in de Flandria Ranch mooie resultaten gereden worden. Zo bewees Patrick Verlet zich opnieuw met het paard First. Bij de pony's kon Estelle Pieters meerdere titels op haar naam schrijven. 

Wintercup 30 sponsored by Charlotte Vanthuyne 

Patrick Verlet wist met het paard First de 1m25 rubriek van de Wintercup 30 op zijn naam te schrijven. Dat deed hij met een ruime seconde voorsprong op Romy Demeyere, die samen met J'Adore la Perla tweede eindigde. Op de derde plaats landde Natan Derycke met Kasper. Günther De Zutter en Titanne vd Rottery Z wisten zich vierde te plaatsen. Na het openen van deze top vijf, kon Patrick Verlet hem ook afsluiten. Hij reed Mobelinsky naar de vijfde plaats. 

In de 1m15 ging het goud naar Joyce Jonckheere met Giglo vh Laageind Z. Dat deed ze met een tijd van 30.68 seconden. Op de voet werd ze gevolgd door jonas Vanhollebeke en Prada Stal DHC. Deze combinatie reed nét iets trager, met 30.72 seconden naar de tweede plaats. De top drie sluit Sander Logghe met Caslila Z. 

Ook de 1m05 was spannend: Isabelle Storme met Reve van het Reigershof won de proef. Op de voet volgde Yanaika  Cromheecke met Esmir De Reve. Axan Ramael eindigde derde met Quinette.

Wintercup 31 sponsored by Lambrecht - Vandousselaere 
Paarden
Margaux Bert won de 1m15 rubriek met Qui-vive van de Nachtegale. Emma Gilgemyn landde met happy Lady tweede. Merel Wittebolle en Odina van 't Siamshof konden naar huis gaan met brons. De vierde en vijfde plaats waren respectievelijk voor Vica Dewaele met Qaliska van de Peereboom en Julie van Maele met Melvin 

In de 1m05 proef reed Jennifer Declerck met Déjà vu van't Leeuwerikenhof naar de winst. De derde plaats ging naar Danaë Van Cauwenberg met Julea. Faydan D'Hert sloot de top drie af met het paard Jewel C. 

Pony's
Ook bij de pony's werden er mooie resultaten gereden. Estelle Pieters reed naar de winst in de 1m05 proef met Le Prince. Op de voet volgde Marie-Lise Vanhaverbeke met Miouzzz du Beau Rivage. Zij eindigde tweede. De derde plaats was dan weer voor Laurence Declercq met Harmonie Du Levant. Rachelle Ceuterick eindigde met Anney BZ vierde. Op de vijfde plaats landde Stien Bultinck met Chica van De Eekhoek. 

Ook in de 95cm kon Estelle Pieters het goud nemen. Deze keer deed ze dat met het haar pony Laura. Noor de Rous landde met Nero van het Pleintje tweede. Estelle Pieters keert ook terug voor de derde plaats. Met haar pony Simba nam ze het brons mee naar huis.