Niels Neyts zegeviert in 1.30m hoofdrubriek van het Barelhof

Niels Neyts zegeviert in 1.30m hoofdrubriek van het Barelhof

In Destelbergen vond afgelopen weekend de Winterwerking plaats. Op zaterdag werd het hoofdnummer gewonnen door Niels Neyts. Hij kreeg gezelschap op het podium van Walter Lelie. De 1.20m overwinning was voor Paulien De Pauw. 

In de 1.30m hoofdrubriek reed Niels Neyts zijn Illy Van de Vaddenhoek in 34,39 seconden in de tweede fase naar de overwinning. Hiermee was hij Walter Lelie net te snel af. Hij kon rekenen op zijn BWP'er Oliver (v. Nabab) om in 37,23 seconden over de finish te rijden. Ook de derde plaats was voor Niels Neyts. Hiervoor kon hij rekenen op Ocoucha Van Den Bisschop (v. Echo van 't Spieveld). Het duo noteerde de derde beste tijd van 38,42 seconden. 

Louise Morley (Langgeleden) werd vierde. Albert Bruyneel (Nabelle VDS) volgde op vijf. 

Klik hier voor de resultaten. 

Paulien De Pauw zegevierde in de 1.20m proef. Met Daiquiri Droeshout (v. Tenor Manciais) reed ze de winnende tijd van 33?84 seconden. Op twee volgt Caitlin Vertongen met Liberty Van't Sas (v. Edjaz Van't Merelsnet). Het duo reed over de finish in 36,22 seconden. Lucas Haustraete vervolledigde het podium met Nala (v. Cantario) in een tijd van 38,41 seconden. 

Op vier zien we opnieuw Walter Lelie (Oliver). Michel Meskens (Novelle Van De Plataan) nam genoegen met de vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.