Eddy Bols mag ereronde leiden in 1.30m rubriek van Dena Stables

Eddy Bols mag ereronde leiden in 1.30m rubriek van Dena Stables
De 1.30m rubriek van Dena Stables werd afgelopen weekend gewonnen door Eddy Bols en Pepper Van Het Heikanthof. Op het podium zijn ook Siebe Leemans en Kirsten Rombouts terug te vinden. Ook in de 1.20m proef zegevierde Siebe Leemans. Hij werd vergezeld door Eddy Bols en Jim Verwimp in de top drie. 

In de 1.30m rubriek was de winst voor Eddy Bols en Pepper Van Het Heikanthof. Het duo reed de winnende tijd van 34,06 seconden. Siebe Leemans nam de tweede plaats voor zijn rekening in deze proef. Hij kon rekenen op Kobalt om in 34,25 seconden over de finish te rijden. Kirsten Rombouts vervolledigde het podium met Mowgli Kr. Het duo noteerde een tijd van 36,09 seconden. 

Jorich Spits reed met Gamble S naar de vierde plaats. Ook de vijfde plaats was voor Spits. Daarvoor kon hij rekenen op Mathilde De Reve. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.20m proef was de winst voor Siebe Leemans en Kobalt. Hij noteerde de winnende tijd van 27,57 seconden. Eddy Bols volgde op twee. Hij kon rekenen op Pepper Van Het Heikanthof om in 27,96 seconden over de meet te rijden. Jim Verwimp vervolledigde het podium met Pina Colada. Zij noteerden een tijd van 28,06 seconden. 

Dimitri Taeymans (Merlijn) werd vierde. Op vijf volgde Frans Burgers (Laptop). 

Klik hier voor de resultaten.