Patrick Verlet laat concurrentie ver achter zich in 1.30m GP van New Flandria Ranch

Patrick Verlet laat concurrentie ver achter zich in 1.30m GP van New Flandria Ranch

New Flandria Ranch vormde afgelopen weekend het toneel voor heel wat enthousiaste ruiters. Op zaterdag vond er de 1.30m Grote Prijs plaats. Patrick Verlet was er in goede vorm en schreef de GP op zijn naam. Ook het 1.20m werd gewonnen door Patrick Verlet. Julie Van Maele mocht de hoofdprijs in ontvangst nemen in de 1.15m proef op zondag. 


In de 1.30m GP ging Patrick Verlet met de eerste plaats naar huis. Hij kon rekenen op Carmen om de winnende tijd van 35,66 seconden te rijden in de jump-off. Magalie Maes zorgde voor girl power op het podium Met Nina d'Eclipse reed ze in 37,29 seconden naar een tweede plaats. Tom Verduyn vervolledigde het podium met Cardano VTH Z en tikte de klok af op 38,98 seconden. 

Niki Geenens (Mc Gyver van T Ruytershof) werd vierde. Axelle Vernhes Cappele (Lawita 3) volgde op vijf. 

Klik hier voor de resultaten. 

Ook in de 1.20m proef was Patrick Verlet iedereen te snel af. Met Darco reed hij naar de overwinning in een scherpe tijd van 31,04 seconden. Olivier Verhaeghe en Kingston van de Zwarte Stok reden over de finish in 35,59 seconden en werden hiermee tweede. Frederiek Van Thuyne vervolledigde het podium in het zadel van Boston des planques. Het duo reed over de meet in 35,65 seconden. 

Klik hier voor de resultaten. 

Het 1.15m op zondag werd gewonnen door Julie Van Maele en Melvin die in 39,50 seconden over de finish reden. Kimberly Goethals werd tweede met Excellent in 39,93 seconden. Amber Mabbe volgde op drie. Hiervoor kon ze rekenen op Mabelle Van Tormetal om in 40,08 seconden de klok te stoppen. 

Klik hier voor de resultaten.