Natan Derycke op één in Winterwerking Barelhof

Natan Derycke op één in Winterwerking Barelhof

In de winterwerking bij het Barelhof kwam de hoofdrubriek op naam van Natan Derycke. Over 1.25m was hij met Kasper (v. Numero Uno) de beste.

Het 1.25m hoge parcours liet menig ruiter in de fout gaan maar Natan Derycke hield het hoofd koel. In het zadel van Kasper (v. Numero Uno) kon hij als enige foutloos finishen. Yelina Vanthomme zorgde voor een snelle tijd op Qualite vd Donkhoeve (v. Kato TZ) en werd tweede. Gregory Goossens vervolledigde de top drie met Melvis van de Paspolder (v. Elvis). Op vier zagen we Shany Van der Jeugt op Quando van 't Veldeken (v. Dieu Merci van T&L) gevolgd door Tara Dhollander met Quintero van de Vossenhoek (v. Kannan).

Rubriek 1.15m

Tara Dhollander was op haar beurt de beste in de proef over 1.15m. Met opnieuw Quintero van de Vossenhoek (v. Kannan) onder het zadel reed de amazone naar de overwinning. Yelina Vanthomme greep haar tweede zilveren medaille met Qaulite vd Donkhoeve (v. Kato TZ), Van der Jeugt sloot af op drie met Quando van 't Veldeken (v. Dieu Merci van T&L). Indra Van Durme werd op Ninjo de l'Esku (v. Zirocco Blue VDL) vierde, Danny Salaets reed Corleone nar vijf. 

Alle resultaten van zaterdag