Zadeldieven nog steeds actief - Ook Perry Geryl is slachtoffer

Zadeldieven nog steeds actief - Ook Perry Geryl is slachtoffer

De zadeldieven zijn momenteel duidelijk actief in de regio van de kust. Na de inbraken in Gistel trokken ze nu richting Oostduinkerke naar de stallen van Perry Geryl waar ze opnieuw een grote buit sloegen. 

De laatste maanden is niemand zijn zadel nog veilig. Zo ook niet de zadels van North Sea Stables. De sportstal van Perry Geryl kreeg afgelopen nacht (28 februari) ongewenst bezoek.

De eerder afgelegen stal is niet makkelijk te bereiken en volledig omheind en afgesloten. De aanwezige klikverlichting werd afgedekt... De dieven zijn vermoedelijk, gelijklopend met het verhaal uit Gistel, langs een weide de stallen in geraakt. Daar namen ze een grote kruiwagen waar de zadels ingelegd werden om snel en makkelijk te kunnen verplaatsen. Maar liefst vijftien zadels werden meegenomen, waaronder zes nieuwe. Klikverlichting, een afgesloten kast of elektrische draad hielden hen niet tegen.

Wie de dieven zijn is nog altijd niet geweten. Wel weten we dat ze heel secuur tewerk gaan en duidelijk weten wat ze wel en niet meepakken...