Liezel Everars opnieuw op één tijdens CDI Lier

Liezel Everars opnieuw op één tijdens CDI Lier

In het Azelhof was Liezel Everars al vroeg uit de veren voor de Ponyrubriek. Net als gisteren domineerde de jonge amazone de proef en zette zich genadeloos op één. 

Everars kwam opnieuw in actie met FS Capelli de Niro (v. FS Champion de Luxe) en verbeterde haar score van gisteren met een procent extra! Met 75,045% namen ze wederom de de overwinning mee naar huis. In de top vijf zagen we nog twee Belgische combinaties met Anna Peeters op Balotelli (v. Benetton S) die vierde werd gevolgd door Elisabeth Leduc en Campsterhoven's Baldato (v. Orchard Boginov) op vijf. 

Juniors

Bij de juniors was Anna Peeters wederom de Belgische sterkhouder. Samen met Harlekin (v. Chinook) kreeg de amazone maar liefst bijna drie procent meer dan gisteren en werd met een totaal van 72,010% knap tweede. Clara Collard wist zich op Escape (v. Tuschinki) nog te plaatsen en werd met 68,088% zesde. De overwinning was voor de tweede keer voor Esmee Boers op Kiki G (v. Vivaldi) met 73,235%. 

Children

In de Children's rubriek klom Evelyne Dieltjens een plaats omhoog. In het zadel van Bonaire van de Mottelhoeve (v. Landadel) kreeg ze 70,025% en werd zo derde. Lal Mira Gürgen reed naar 73,500% en won op Lowland (v. Bordeaux). 


Bekijk alle resultaten hier