Marth Vanrusselt op één in Ruiterclub Bilzen

Marth Vanrusselt op één in Ruiterclub Bilzen

De 1.20m hoofdrubriek van de KR op zaterdagavond bij Ruitersclub Bilzen werd gewonnen door Marth Vanrusselt. 

De proef werd over twee fasen verreden, waarbij Vanrusselt in de laatste fase de snelste was in het zadel van de BWP merrie Nikita (Thunder vd Zuuthoeve). Valeria Clauw zat hen op de hielen en werd nipt tweede met Hovette. Dries Vanthienen stuurde de 6-jarige Diesel GP Du Bois Madame dochter, Divertimento TMS Z naar de derde plek. Op vier noteerde Stefanie Grootjans zich met de 8-jarige Quinn Pirate (Karmel van de Watering) voor William Schuppen en zijn eigen gefokte Quelle Vie van het Voortveld, een 8-jarige BWP merrie van Air Jordan Alpha Z. 

Over 1.15m deed Grootjans het een plaatsje beter met Shining Diamond GJ (El Torreo de Muze) en werd derde. De overwinning kwam in handen van Sylke Fransis en Hotshot van de Vlierbeek Z (Hopalong Cassidy). Op twee kwam Luka Lisens in het zadel van G Jan (Ghost Z). 

Rhune Bleyen zegeviert bij de pony's

Op zondag stond Rhune Bleyen op één in de hoogste ponyrubriek en stuurde Filini (Emmickhoven's Diego) foutloos het 90cm hoge parcours rond. Maxence Geenen en Melodie van de Vondelhoeve (Vedet van de Vondelhoeve) volgden op twee voor Tesse Vandewinkel en Bluebell van't Dalihof op drie. Deze combinatie schreef eerder de 80cm rubriek op naam.

Alle resultaten