Leonie Peeters en Godlike van de Kapel maken indruk in St Tropez

Leonie Peeters en Godlike van de Kapel maken indruk in St Tropez

Leonie Peeters en de door Joris Van den Bergh gefokte Godlike van de Kapel gaan op hetzelfde elan verder en scoren opnieuw in de Equestrian Cup! Op vrijdag greep het duo nipt naast de overwinning van de CSI3* 1.45m rubriek, die ze exact een week geleden nog op naam wisten te schrijven. 

Peeters stuurde de 12-jarige Balthazar Vp Wisbecq-dochter in 24,11s foutloos naar de eindmeet en was zo net niet snel genoeg om Sanne Thijssen van de leiderspositie te rijden. De Nederlandse amazone stopte de klok op 23,87s met de 9-jarige KWPN merrie Keiralanda Vdm (Douglas). Op drie kwam de Zweedse Antonia Petersson Häggström met de Eldorado vd Zeshoek-zoon, Lennox van de Zeshoek van fokker Paul Merckx. 

Jeroen Appelen kon zich ook hier laten opmerken en stuurde de 8-jarige Gently Z (Gentleman, fokker: Schoof & Vullers) naar de tiende plaats. 

Resultaten

Na zijn vijfde plaats in de hoofdrubriek met Orak d'Hamwyck, sprong Frédéric Vernaet naar het podium met Okina van de Bien en werd met de Toulon-dochter tweede in de CSI2* 1.45m Longines Ranking rubriek. Op drie volgde de Fransman Philippe Leoni met Miss Marie van't Winnenhof, een BWP merrie van Edjaz van't Merelsnest van fokker Michael De Winne. 


F. ©: 1clicphoto