Leen Geysen schittert in klasse Zwaar

Leen Geysen schittert in klasse Zwaar
De LRV-ruiters regio Limburg verzamelden afgelopen weekend op de terreinen van de rijvereniging van Peer. In de hoofdrubriek 1.30m ging de overwinning naar Leen Geysen. 

Geysen sprong met Let's Go V/H Yzeren Lindenhof (v. Heros V/H Ijzeren Lindenhof) een geweldige barrage en finishte foutloos in 34.81. Daarmee was de amazone een maat te sterk voor Arnaud Janssen. Hij en Monchichi (v. Tauber van het Kapelhof) kwamen met een rustige maar foutloze ronde op de tweede plaats. Koen Geerits kreeg 2 paarden in de barrage maar zowel Oline van het Exelmanshof (v. Thunder van de Zuuthoeve) en Opium van de Kriekenberg (v. Eldorado van de Zeshoek) tikten een balk in de barrage. Hij eindigde op zowel de derde als vierde plaats. 

Het technische parcours eiste zijn tol, met maar 4 geplaatste combinaties voor de barrage in de klasse Midden. Havana Ducaet (v. Massimo) sprong met Olivier Nouwen in het zadel naar de eerste plaats. Glenn Aerts zat hen op de hielen met Quatro van Berimar (v. Chilli Willi) en kwam op de tweede plaats. Line Vanminsel kwam met een nipt langere tijd maar 4 strafpunten op drie met Joffer van 't Heideveld (v. Nonstop). 

Pauline Geerts schreef Klasse Licht op haar naam met Opticien Z (v. Oklund). Nick Vranken volgde samen met Quickly van het Heidehof (v. Kannan) op twee, An-Sofie Keulen haar ronde met Kyoto (v. Breemeersen Crescendo) was goed voor een derde plaats. 

Bekijk alle resultaten hier