Sander Torsin laat concurrentie achter zich in Klasse Zwaar

Sander Torsin laat concurrentie achter zich in Klasse Zwaar

In een barrage van de Klasse Zwaar met maar 2 foutloze combinaties was Sander Torsin overtuigend sneller en nam zo de winst mee naar huis.            

Torsin kon met Dana van de Waai Z (v. Deauville de la Vie) de klok doen stoppen op 44.16 met alle hout nog in de lepels. Enkel Gunter Lemmens bleef ook foutloos maar kwam samen met Here I Am Van de Zuuthoeve (v. Thunder van de Zuuthoeve) 5 seconden later over de finish. Stijn Craessaerts reed met Hamira van het Roelhof (v. Cicero Z) een verbluffende tijd van 40.46 maar finishten met 4 strafpunten, goed voor een derde plaats. 

Ben Thiry en Nambino van de Guldennagel Z (v. Numero Uno) kwam op vier, naamgenoot Jo Thiry en Nina van 't Maailand (Diarado) op vijf.

De Klasse Midden kende 9 deelnemers voor de barrage maar slechts eentje kon hem foutloos rondrijden. Myrthe Coeckelberghs rekende op Quasca Artist vd Guldennagel (v. Asca Z) om het hout onaangeroerd te laten liggen. Ben Thiry drukte zijn stempel in deze proef met een tweede en derde plaats met Quavallina (v. Lavallino ter Klomp) en Qina van de Guldennagel (v. Aganix du Seigneur). 

Het moet een lastig parcours geweest zijn op het terrein van Assent want wederom maar 3 dubbel foutloze combinaties in de Klasse Licht. Winst was er voor Leon Van Biesen. Hij bleef er met Ray van den Blauwaert (v. Elvis ter Putte) voor op Annelies Craessaerts en Qamiro van het Dorpelhof (v. Vigo d'Arsouilles). Kris Meurrens mocht het podium besluiten met Rocky van 't Roth (v. Gemini XX (Clone)). 

Alle resultaten vind je hier