Stef Robberecht is concurrentie te snel af

Stef Robberecht is concurrentie te snel af

In Lippelo, voor de LRV regio Antwerpen was het Stef Robberecht dat zegevierde in de klasse Zwaar. De ruiter uit Moerzeke bleef met Duro van Hof Ter Naillen (v. Nabab de Reve) de concurrentie voor. 

Paul Scheirs zat hen vlak achterna in het zadel van Manon van Duitschoolhof (v. Epleaser van 't Heike) en kwam op de tweede plaats. Een derde notering werd op naam van Shelsey Berkvens en Melanie (v. Galisco van Paemel) gezet. 

Philip Van Duyse werd er met Grosso Modo (v. Querlybet Hero) vierde, Maes Yoren reed met O'Vive M (v. Bamako de Muze) een snelle ronde in de barrage maar tikte daarbij een balk uit de lepels. 

Rozelien De Beck ging met Dourgana Hero Z (v. Don't Touch Tiji Hero) nek aan nek met Jim Verwimp maar het was uiteindelijk Verwimp die haar te snel af was. Met Parel van het Russeltveld  (v. Lavallino ter Klomp) kon hij de winst verzekeren in de klasse Midden. Nele Vermeiren kwam hen na met Origi van Sterbos (v. I'm Special de Muze). 

Klasse Licht werd over 2 ringen verreden. Griet Geysen en Honolulu Ijzeren Lindenhof (v. Cicero Z) namen de winst in ring 5, Paul Scheirs deed dat in ring 4 met Red Diamond SP (v. Corico Z). 

Alle resultaten vind je hier