Philippe Vanderhasselt schrijft hoofdwinst op naam in Zellik

Philippe Vanderhasselt schrijft hoofdwinst op naam in Zellik
Op de Bomaco-site won afgelopen weekend Philippe Vanderhasselt het hoofdnummer. Daarnaast was er ook de Youngster Finale die verreden werd!

In de 1.40m hoge rubriek was Vanderhasselt de beste met Fenne (Namelus R). Het duo had exact vier seconden minder nodig dan Frederik De Doner en Levana STW (Fantomas de Muze) die tweede werden. De Donder werd ook nog eens vijfde in het zadel van Dijou de Bijoux STW (Diarado). Lucia Le Jeune bracht Home Made PL (Filou de Muze) naar de derde plaats. 

Aline Braet greep met Memento van de Leeuwkant (Charlekijn van T&L) naast de overwinning in de 1.30m rubriek. Het was Fahd Masbah die met de 10-jarige BWP merrie Orage-K van't Kattenheye (Canabis Z) de rubriek won. Gilles Dunon besloot met Gentle Touch van het Bovenhoekshof op drie. 

Youngster Finale

Bij de 7-jarigen kwam de winst in deze finale ook al op naam van Masbah, die Hatric onder het zadel had. Peter Stas volgde op twee na een foutloze rit met Ti-Amo. Femke Verschueren en Mistral Oh (Golddigger) waren eveneens op geen fout te betrappen en werden derde. De laatste in de prijzen was Jelle Moens met Coulon JM Z (Comme il Faut). 

De winst bij de 6-jarigen kwam wel in Belgische handen terecht. Dubrulle Alaric bracht Colombo de Tramarubis (Chaiton F Z) naar de overwinning. Op twee zagen we Leen Braeckmans op de Bamako de Muze-dochter Bruxelles van de Lentamel Z. Niki Geenens en Commthunder vd Zuuthoeve, een ruin van Comilfo Plus Z, rondden de top drie af. 

Geenens trok met de 5-jarige Ti Quiero van de Oostdijkhoeve (Cazan Z) aan het langste eind maar veroverde ook het brons met Taline Ter Elzen (Luigi d'Eclips). De tweede plaats was voor Kristof Moureau en Ria Bella Proosthof (Richebourg). 

Resultaten