Jong Belgisch talent gaat richting LGCT Miami Beach: Nicola Philippaerts, Gilles Thomas en Thibeau Spits present

Jong Belgisch talent gaat richting LGCT Miami Beach: Nicola Philippaerts, Gilles Thomas en Thibeau Spits present

Het podium is klaar voor een epische strijd tussen de titanen van de springsport, nu de Longines Global Champions Tour van Miami Beach 2024 zijn sterren line-up van ruiters aankondigt voor deze editie. Maak je klaar voor een ongeëvenaarde mix van topsport en A-lijst glamour terwijl LGCT Miami Beach zich voorbereidt om toeschouwers te betoveren tegen de adembenemende achtergrond van de Atlantische Oceaan. 

Onder de kopverhalen bevindt zich de potentieel geschiedenis makende poging van Katrin Eckermann en haar formidabele paard Cala Mandia om een ongekende derde opeenvolgende overwinning te behalen in de LGCT Grand Prix van Miami Beach. Eckermann's streven naar een 'three-peat' belooft een boeiende verhaallijn te worden, aangezien ze te maken krijgt met stevige concurrentie van een veld van elite ruiters, waaronder tweevoudig LGCT Grand Prix van Miami Beach winnaar, Edwina Tops-Alexander. Tops-Alexander, een geduchte kracht in de wereld van het springen, streeft ernaar haar kampioenschapscampagne op gang te brengen en cruciale punten veilig te stellen in dit prestigieuze evenement.

De opwinding wordt verder aangewakkerd door krachtige ruiters van over de hele wereld, waaronder Daniel Deusser, Christian Ahlmann, vorig jaar's runner-up van het LGCT-kampioenschap Maikel van der Vleuten, Simon Delestre, Christian Kukuk, Denis Lynch, Malin Baryard-Johnsson, en Nicola Philippaerts. Hun aanwezigheid staat garant voor een opwindende confrontatie op de zonovergoten stranden van Miami Beach.

Maar het zijn niet alleen internationale sterren die strijden om glorie; Amerikaanse vrouwelijke kracht zal in volle kracht aanwezig zijn, geleid door publieksfavorieten Natalie Dean en Margie Goldstein-Engle, samen met paardensport-beroemdheden zoals Laura Kraut en Jessica Springsteen. Hun deelname voegt een extra laag van opwinding toe terwijl ze proberen de overwinning op eigen bodem te behalen. Samen met hen zullen gewaardeerde Amerikaanse ruiters Mimi Gochman, Aaron Vale, Kent Farrington, en Kristen Vanderveen de diepte en concurrentie in het veld verhogen.

Ontdek de volledige deelnemerslijst hier




Bron: Persbericht