Uitzonderlijke collectie jonge springpaarden bij Paardenveilingonline.com

Uitzonderlijke collectie jonge springpaarden bij Paardenveilingonline.com

Dit jaar heeft het team van Paardenveilingonline.com zich opnieuw gecommitteerd aan het bieden van uitzonderlijke kwaliteit. Elk paard is zorgvuldig geselecteerd en onderworpen aan uitgebreide klinische en röntgenologische keuringen. Alleen de beste springpaarden worden speciaal voor u geselecteerd. Van opkomende talenten tot potentiële kampioenen, de collectie bestaat uit 3 & 4 jarige springpaarden, sommige al zadelmak en klaar om hun topsportcarrière te beginnen.

Neem een kijkje op paardenveilingonline.com en laat u betoveren door de collectie. De veiling is inmiddels open voor biedingen en sluit op zaterdagavond vanaf 20.00 uur. Mis deze kans niet! Registreer u gratis op de site en krijg inzage in de keuringsrapporten en vergeet dan niet direct een bod te plaatsen op uw topfavoriet.

Vind uw toekomstige kampioen vandaag

Prada - Grand Slam VDL x Cornet Obolensky

Stam van Olina, Baby Love en Authentic




Dankzij zijn opvallende fokkerijprestaties kreeg vader Grand Slam VDL dit jaar het keurpredicaat toegekend. Onder Marlon Zanotelli kwam hij al tot spraakmakende prestaties op het hoogste niveau en hij presenteert hier een veelbelovende nakomeling. Grootmoeder Esprit is een zus van meerdere 1.40/1.45m-paarden waaronder de internationaal geklasseerde V.Ramaika (v.Corland) en Henxel K (v.Numero Uno).


Rome - Ramos JW van 't Meulenhof x I'm Special de Muze

Uit de stam van Dizzy Lizzy en Key West




Deze getalenteerde Rome komt uit de eerste jaargang van de BWP-gekeurde hengst Ramos JW van ’t Meulenhof, die uit de sterke stam van Fragance de Chalus gefokt is. Moeder Lanory combineert in haar pedigree de goed verervende internationale sporthengsten I’m Special de Muze en Phin Phin.


Azraff SPS Z - All Star x Contendro I
Aangewezen voor het KWPN verrichtingsonderzoek




Deze goed springende en genetisch interessante Azraff SPS Z is in de race om goedgekeurd te worden bij het KWPN. Na een sterk optreden in Den Bosch werd hij namelijk aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Zijn vader All Star 5 was zeer succesvol onder Denis Lynch en nam deel aan de meerdere mondiale kampioenschappen.


Rasputin KJV - Inaico VDL x Berlin
Uit de stam van Djoost Again en Osta Carpets Carrera




In de pedigree van Rasputin KJV  is de internationaal 1.45m-geklasseerde hengst Inaico VDL, die als volle broer van topspringpaard Hello M’Lady (Scott Brash) genetisch gezien heel interessant is, gekoppeld aan een sterke prestatiefamilie. Grootmoeder Noilly Prat sprong zelf op 1.40m-niveau met Johan Laseur en leverde al de internationaal 1.45m-geklasseerde Jungle Book (v.Action-Breaker).


Rixon Field - Nixon van 't Meulenhof x Thunder van de Zuuthoeve

Springtalent met uitstekende bloedsopbouw




Onder Jos Verlooy klasseerde de genetisch zeer waardevolle Nixon van ’t Meulenhof zich al op het hoogste niveau en hij leverde een reeks opvallende springtalenten, waartoe ook deze Rixon Field behoort. Zijn oudste nakomelingen staan aan het begin van een internationale sportloopbaan.


Mis deze bijzondere veiling niet

Op zoek naar de beste paarden voor de toekomst? Zoek niet verder, registreer u nu gratis en neem deel aan de exclusieve online veiling van Paardenveilingonline.com! Dit is uw toegang tot het bieden op deze buitengewone collectie.

De klokt tikt: de eerste biedingen zijn al gedaan en de eerste items sluiten aanstaande zaterdag vanaf 20:00. Mis deze unieke kans niet om uw stallen te vullen met de kampioenen van de toekomst!

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met Paardenveilingonline.com. Wij staan klaar om u te helpen uw weg te vinden naar uw volgende topper in de paardensport! 🐴🌟💫




Bron: Persbericht
F. ©: Paardenveilingonline.com