Jonah Becu en Rigolade van Hof Ter Boone klasse apart in hoofdnummer bij Vincent Martens

Jonah Becu en Rigolade van Hof Ter Boone klasse apart in hoofdnummer bij Vincent Martens
Afgelopen weekend heeft Jonah Becu de hoogste rubriek van de Winterwerking bij het West-Vlaamse Vincent Martens gewonnen. In het zadel van Rigolade van Hof Ter Boone was de ruiter onklopbaar.

Slechts drie combinaties werkten de barrage van de 1.20m hoge rubriek foutloos af. Becu gaf de concurrentie geen schijn van kans en won met ruim tien seconden voorsprong! Frederik De Donder klasseerde zich met L-Kiora Dva op de tweede plek voor Eline Goethals en Konita HX. De vierde plaats werd bezet door Amber Vanhee met Cita de La Vie Z voor Rhune Storme en Omer van Hof Ter Haerschaere. 

Becu schreef daarvoor ook al de 1.10m rubriek op naam met Rigolade. Vanhee bracht Cita hier naar de tweede plaats en bleef voor op De Donder die hier Finesse onder het zadel had en verder ook de ganse top vijf domineerde. Over 1m mocht Chloë Van Staey de ereronde leiden op Orpheline van het Burkelhof. De amazone bleef voor op Vincent Martens en Pleasure. Zara T'Kindt en W-Happy Vd Lindehoeve Z besloten de top drie. 

De 90cm voor pony's werd gewonnen door Elona Bala en Craigweil Vin Diesel. Met ruime afstand hielden zij Pauline Goesaert op Plume De Collarmont op de tweede plaats. Quenaya Froment werd op Dobby Du Troquant derde. Sienna Verpoest stuurde Averti naar winst in de 80cm rubriek, waar Stien Bultinck (Fiji) op twee kwam en Elona Bala (Craigweil Vin Diesel) op drie.

Resultaten