Jeroen Scheepers laat van zich horen in Bosserheide

Jeroen Scheepers laat van zich horen in Bosserheide

Afgelopen zaterdag kon Jeroen Scheepers met ET (Firth of Lorne) naar het zilver van de 1m40-proef van Jumping Bosserheide rijden. Ook in de 1.20m-proef weergalmde zijn naam door de piste. 

In de 1.40m-proef wisten acht van de veertien ruiters beide fasen foutloos af te leggen. Daarbij kon Jeroen Scheepers met ET (Firth of Lorne) op een tijd van 39.20s naar het zilver galopperen. Zweden ging gaan lopen met het goud door Ida Svensson met High Fly, die het deden op 37.55s. Het brons was voor de Duitse Veronika Shchekoturova met Epure de b'neville op 44.06s. 

Ook de achtste plaats kreeg Belgisch kleur door Viktor Daem met Flower (Stakato gold). Het duo bleef foutloos en reed op 43.94s door de chrono. 

Marjan Poukens wint 1.30m met Performance Lady 

Samen met de For Pleasure-merrie Performance Lady (fokker: Michiel Daem) kon Marjan Poukens naar het goud van de 1.30m springen. Op een tijd van 30.95s wist ze de Nederlander Jeffrey Schmitz voor te zijn. Hij reed met Meuptricia Van Beek (Matisse de Mariposa) op 31.60s door de chrono. De Nederlandse Natasja Lux kon met Joli Kleur (Freeman) naar het brons rijden. 

Verder in de top tien landde Lisa Giappone met Oscar Plus du Petit Vivier (Non Stop Mobilcom) op acht en Arno Janssen met Monchihi (Tauber) op negen. 

1.20m-goud en zilver voor Jeroen Scheepers met Nitty 

Waar hij zilver haalde in de 1.40m, wist Jeroen Scheepers ook het goud én zilver van de 1.20m mee naar huis te nemen. Voor goud deed hij het met de zesjarige Nitty (Jamboree TN, fokker: Paul Leijser). Voor zilver deed hij het met haar zesjarige halfbroer Nautulus (Jamboree TN, fokker: Paul Leijser). Op drie landde Jennifer Pesch met Dreamgirl Z (Dominator Z). Verder in deze top vijf kwam Marjan Poukens met Quinn van het Dingenshof (Calvaro Z, fokker: Jaak Vermeulen) op vier en Ivo Gijbels met Caleostro 2 (Berlin) op vijf.

Ivo Gijbels kon ook plaats zes en zeven op zijn naam schrijven. Dat deed hij respectievelijk met de volle broers Idalgo en Iventus. 

Bekijk hier de resultaten