Goud en Zilver voor Maxime Harmegnies in Valencia

Goud en Zilver voor Maxime Harmegnies in Valencia

In de proef voor zesjarige paarden was Maxime Harmegnies oppermachtig. Hij won zowel de proef en volgde zichzelf op in de ranking.  In de 1.45m Longines Ranking scoorde Julie de Pelsmaeker de topnotering met een 10e plaats.


QUICK RESULT

1. Maxime Harmegnies - Tiara du Cache Pot Z
2. Maxime Harmegnies - Aconzina PS
3. Mariano Martinez Bastida - Joapke


Maxime Harmegnies was niet te verslaan in de twee fasen-proef over 1.20 in Valencia. Hij won de proef met de Tangelo van de Zuuthoeve-Tiara du Cache Pot Z en volgde zichzelf op in de ranking met Aconzina PS (v. Action Breaker). 

De spanjaar Mariano Martinez Bastida en Joapke (v. Arezzo VDL) vervolledigen de top drie.  Chaouki Rijnders en Ilustre Del Maset (v. Indret del Maset) springen twee knappe foutloze fases, uiteindelijk goed voor een tiende plaats. 

Resultaten

In de 1.45m Longines Ranking rubriek wist de Franse springruiter, Nicolas Deseuzes de concurrentie achter zich te houden met de SF-merrie, Stella de Preuilly. Het paar bleef als enige foutloos onder de 26 seconden en verwees zo Filippo Marco Bologni met Diplomat (Kasmir Van Schuttershof) naar de tweede plaats. Laura Roquet Puignero vervolledigde het podium in het zadel van Nabab's Atlanto (Nabab de Reve).

Voor België strandde Julie de Pelsmaeker net buiten het podium op de 10e plaats. Samen met Contendra (Contender) speelde ze op veilig en sprong foutloos in 33,82 seconden.


Uitslag