Ignace Philip De Vuyst wint in Vejer de la Frontera

Ignace Philip De Vuyst wint in Vejer de la Frontera

Ook bij de zevenjarige paarden was er een podiumplaats voor Ignace Philip De Vuyst. Hij staat een schavotje hoger, want wint met Never Alone de proef.


QUICK RESULT

1. Ignace Philip De Vuyst - Never Alone

2. Marc Bettinger - Citty Cat PJ

3. Omer Karaevli - Sunset Shine Z

Ignace Philips De Vuyst en Never Alone (v. Baloubet du Rouet) zijn de snelste combinatie in 55.80. Ze blijven zo ruim voor de Duitser Marc Bettinger die met Citty Cat PJ (v. Cador 5) finisht in 57.80. Omer Karaevli en Sunset Shine Z (v. Spartacus TN) zetten een tijd van 57.86 op het bord, goed voor een nipte derde plaats. 


Bij de CSI2* over 1.30 ging de overwinning naar Anna Wilks met French Kiss (v. Amadeus) in 60.82. Martina Meroni volgt in 61.60 met Berlioz de Gruse (v. Untouchable). De Spaanse Irene Monica Horvath Jaume sluit met Conan de Hus (v. Balthazar de Hus) de top drie af in 61.84.

Donaat Brondeel springt met Jadorado van de Bremboshoeve (v. Breemeersen Adorado) naar een knappe zevende plaats, met een foutloze ronde in 72.06.


In de CSI2* over 1.10 was het Kyle Bedford die me Princess of Monaco (v. Aldatus Z) de ereronde mocht leiden. Hij bleef zo voor José Vincente Marino met Ibero van de Noordheuvel (v. Boris van het Kluizenbos) en Adeline Hecart met Brooklyn de la Roque (v. Rasta du Soutrait). 

Cassandra Malherbe springt in deze proef naar een knappe achtste plaats met Jazz de Torres (v. Jarnac). 

Resultaten