Gert Vermeiren en Colexa winnen bij de 7-jarigen in Loenhout

Gert Vermeiren en Colexa winnen bij de 7-jarigen in Loenhout

In de rubriek voor 7-jarige paarden was het Gert Vermeiren die de Naxcel V dochter naar winst stuurde bij De Katershoeve in Loenhout. De merrie is een fokproduct van Johan Schinhan. 

Een kleine seconde verschil liet Jens Nijs en Kester De Nyze Z (Et) op twee eindigen. Deze dochter van Kannan is een fokproduct van de familie Nijs samen met Frank Van Hoeck. De derde plek werd ingenomen door Laura Alix en Diqilly Z (Dominator 2000 Z). Kirsten Rombouts greep met de hengst Delano du Foret Z de vierde plek gevolgd door Marnick Spits en de door Christel Van Duyse gefokte Ratina van't Klavertje Vier (Vigo d'Arsouilles). 

Rombouts had op haar beurt de beste 6-jarige onder het zadel en stuurde Agaya SRK Z met ruime voorsprong naar de winst. De dochter van Aganix du Seigneur Z komt uit de stallen van Rombouts zelf. Wannes Notelé en de Ermitage Kalone-zoon Smartie van't Rebelshof (fokker: Els De Vries) werden tweede. De derde plaats was voor Jan van Dyck en Sancho D'O (L'Arc de Triomphe, fokker: Herman Claessens). 

Bij de 5-jarigen werden 22 van de ruim 40 omlopen foutloos afgewerkt terwijl dat er bij de 4-jarigen 4 van de 13 waren. 

Resultaten