Jean-Christophe de Grande en Annalena v't Leeuwerikenhof Z op één bij Het Wase Paard

Jean-Christophe de Grande en Annalena v't Leeuwerikenhof Z op één bij Het Wase Paard

Bij Het Wase Paard in Sint-Niklaas ging Niki Geenens afgelopen weekend met de Beker van Oost-Vlaanderen aan de haal. Daarnaast werden nog heel wat andere rubrieken afgewerkt, waaronder die voor jonge paarden. Bij de 6-jarigen sprong Jean-Christophe de Grande naar winst met Annalena v't Leeuwerikenhof Z.

De Grande stuurde de Aimar van het Polderhof dochter net iets sneller foutloos naar de finish dan Femke de Graaf en Silhouette (Breemeersen Crescendo). Femke Verschelden werd derde op de door Danny Boelens gefokte Summer de Muze (Bamako de Muze). Frederik Wuytack nam plaats vier en vijf in beslag met respectievelijk Si Belle JW van't Meulenhof (By Cera d'Ick) en Majesteit Z (Matisse de Mariposa) onder het zadel. 


LEES OOK: Niki Geenens wint (opnieuw) Beker van Oost-Vlaanderen. "Mc Gyver en ik zijn echt op elkaar afgestemd!"


Bij de vijfjarigen werden 35 van de 56 omlopen foutloos afgewerkt en ook 27 van de 42 vierjarigen bleven van het hout af. 

Op vrijdag won Niki Geenens ook de 1.15m rubriek in het zadel van Helios v/d Spelonckhoeve (Dulf van den Bisschop). Yana Verschaeren zagen we op twee met Belle vd Fruitkorf Z (Berlin) voor Maarten Maes en Regina Ter Elzen (Chacoon Blue). 

Steven Vermeir wint de Troosting

De troostingsrubriek werd op zaterdagavond afgewerkt en werd gewonnen door Steven Vermeir. Op de rug van de 6-jarige Clarimo ASK dochter Crazy Musical Royal Z bleef hij ruim een seconde voor op Djani de Beule met Orage (Elvis ter Putte). Het brons ging naar Johan Wenselaers en O'Neil de Yeselo, eveneens een nakomeling van Elvis ter Putte. 

Bij de pony's nam Charlotte van Gysel het goud mee naar huis van de 1m rubriek in het zadel van Juul. De tweede plek werd ingenomen door Rosanne van Mele en Rocky's Ryan SB. De top drie werd afgerond door Louise van Gysel en Silke. Over 90cm zegevierde Leontien van Gysel op Joly's Joke, die ook derde werd met De Vossebelt's Nomari. Van Mele werd ook hier tweede met Rocky's Ryan SB. 

Margo Olbrecht wint Cavalor Cup op zondag

Op zondag was het Margo Olbrecht die de Cavalor Cup op naam kon schrijven met Britney (Clarimo). In deze proef plaatste Mirthe Laureys zich met Nayla C (Bisquet Balou vd Mispelaere) op twee voor Jan Meersschaert en L'Unique Z (Lavallino ter Klomp). 

Alle resultaten



F. ©: 't Leeuwerikenhof