Laurent Nuyens op één en twee in Grote Prijs VOR Loenhout

Laurent Nuyens op één en twee in Grote Prijs VOR Loenhout

De hoofdrubriek van zaterdagavond bij de Katershoeve in Loenhout werd gedomineerd door Laurent Nuyens die er niet enkel de overwinning maar ook de tweede plaats in beslag nam. 

Winnen deed hij in het zadel van de 9-jarige Just Daddy P-dochter Daddy's Day Dream P, na een spannende barrage met slechts drie deelnemers waarin enkel hij foutloos finishte. Op Zalando vh Schaarbroek Z (Zandor Z) noteerde hij zich op twee. Julie van Den Bulck was de derde en laatste in de barrage met Fedele Kandans (Vleut) en greep zo het brons. 

Evie Dircken werd met Kylie Minoque Z (Kasanova de La Pomme) vierde gevolgd door Sam Mattheeusen en de door Christel Stuer gefokte Mojito van den Haagakkers (Zirocco Blue) op vijf. 

Nuyens schreef eerder ook de Cavalor Cup op naam met Lavita Van De Heide (Andiamo). Ongeveer een halve seconde verschil hield Merel van Asshe met G-Hera Z (Griseldi) op twee. Evelien Dekkers en Latina D' (Calluccio C) besloten de top drie. 

Birthe Goossens wint op vrijdag

De 1.25m hoofdrubriek op vrijdag werd gewonnen door Birthe Goossens aan boord van de 7-jarige Stago Cc Z (Stakkato). Op twee kwam Nico van Der Plaetsen met My Secret of Usie (Emerald van't Ruytershof). Evi Peeters bracht Nirvana van het Heikanthof (Emerald) naar drie. 

Resultaten