Florian van Bylen wint Gouden Laars pony's!

Florian van Bylen wint Gouden Laars pony's!

Op zaterdag 20 april kwamen de pony combinaties aan de start in de Gouden Laars van As. In de 1.20m hoofdrubriek was het Florian van Bylen die met de negenjarige Jerry de winst op naam schreef.

Van Bylen was net geen twaalf (!) seconden sneller dan Zita De Wilde met onder het zadel de 8-jarige BWP-ruin, Unlimited Dee van de Eekhoek (Kanshebber). De uiteindelijke winst werd enkel tussen deze twee combinaties beslist.

Eerder hield Marie-Lynn Heuring de concurrentie achter zich in de 1.10m pony-rubriek. Samen met NRPS-merrie, Hassing's Spirit (FS Champion de Luxe) sprong de amazone naar de winst met een nipt verschil op Kirsten Franken en Ulrike de l'Escaut (Kadans van de Groenheuvel). De derde plaats van deze ponyproef kwam op naam van Fien de Coninck en Versace Prinseveld DSC (Konquistador van Orchids).

In de 1.00m pony-proef bleef Julie de Brone de concurrentie voor. De Brone won met Inneke van het Voorbos (Top NAtrio) op ruim één seconde verschil. Pytha Noël volgde met King of Pop (Maximus MXL) voor Luka Noben en Joly's Janaika (Kantje's Norman).

Alle resultaten