Femke de Graaf en Joker van de La Rosteehoeve zijn concurrentie te snel af in Aalter

Femke de Graaf en Joker van de La Rosteehoeve zijn concurrentie te snel af in Aalter

De Ranch in Aalter vormde het voorbije weekend het toneel voor de ruiters van de HROV. In de hoofdrubriek domineerde Femke de Graaf door zowel winst als de derde plaats aan haar palmares toe te voegen. 

Het was de Graaf's vertrouwde metgezel, Joker van de La Rosteehoeve (Faldiano) die haar op zondag de overwinning opleverde van de 1.25m rubriek. De opvolging lijkt alvast ook verzekerd met de derde plaats voor de 9-jarige Cidane-dochter Kriannelina (Cidane). Maxine Gaelens plaatste zich op twee met Noblesse Royale (Kannan). De vierde plaats werd genoteerd voor Ivo van Gucht en de 8-jarige Quasi II Vg Stables (Elvis ter Putte). Op vijf volgde Juul Pourbaix met Dancing Flow (Quarz ASK). 

De 1.15m rubriek leverde winst op voor van Gucht en de 9-jarige Phantastique VG Stables (Balou du Rouet). Lise Desomviele volgde op de voet met Nice de Muze (Gemini II) en werd tweede. Op drie kwam Janne Vercammen en de 7-jarige Asca Z-dochter Andora Z.

Chloë Vereeken en Carolle Bael zegevieren op zaterdag 

Op zaterdag schreef Chloë Vereeken de 1.20m rubriek op naam met de 7-jarige Remember (Udarco van Overis). Amper zeven honderdsten verschil hielden Chesney van Wynsberge en Mambo Nr 5 van de Bucxtale (Quality Time) van de winst. Louise Gorus stuurde Première van't Reebroeck (Quantum) naar de derde plaats. 

Kilian Franco ging op kop in de 1.10m rubriek en zegevierde met Kato (Edjaz van't Merelsnest). Het paar hield Paul de Stoop dubbel van de overwinning. In het zadel van Mon Ami (I'm Special de Muze) werd de ruiter tweede, maar liet ook de derde plaats noteren met de sBs ruin Flamingo van de Kranenburg (Flamenco de Semilly). 

Bij de pony's domineerde Carolle Bael met zowel winst in de 1m rubriek als in de 90cm met Quality van 't Achterhof (Principal Dream vd Deltahoeve). In de hoofdrubriek volgde Marie-Sophie de Bruyne op twee met Belle Miss voor Aurélie van De Walle en Oksana van Ten Torre (Calipso van de Vondelhoeve). In de op een na hoogste proef werd Sam Meyvaert op Eros tweede en kwam June van Den Abeele op drie met Warre.

Alle resultaten