Elke Appeltans schrijft de Big Tour bij de Peelbergen op naam

Elke Appeltans schrijft de Big Tour bij de Peelbergen op naam

Voormalig Belgisch Kampioen Amazones, Elke Appeltans heeft bij onze Noorderburen de Big Tour naar haar hand gezet. 68 combinaties kwamen aan de start, waarvan Appeltans als 37ste aan de beurt was. In het zadel van Falve reed de amazone een scherpe tijd wat hen op kop zette. 

De amazone moest haar koppositie met de 13-jarige KWPN merrie van Guccio (Ex Vleut) niet meer afstaan en schreef en de CSI1* 1.30m rubriek op naam. Cis van Hoydonck kwam al vroeg aan de start met O Belle van het Capelleveld (Etoulon VDL, fokker: Pieter Havermans) aan de start en kwam met de 9-jarige BWP merrie uiteindelijk op vijf. Op het podium kwam de Zangersheide merrie Rinken Z, een dochter van Riscal La Silla uit de fokkerij van Theo Molenaers, onder de Nederlandse Alicia Bocken.

Op zes volgde Perry Geryl met de 8-jarige KWPN merrie Kolavsca Fortuna (Zirocco Blue VDL) terwijl zeven op naam kwam van Oscar van den Berghe en Plus Belle van T&L, een 8-jarige merrie van Corydon van T&L uit de fokkerij van Cédric en Delphine Tilleman. Camille Biebuyck bleef ook binnen de top tien na een foutloze rit op de rug van Joline de Fremis, een 8-jarige sBs merrie van Boyfriend du Seigneur.

Resultaten



F. ©: Privé