Dieter Aernouts grijpt winst in Hoogstraten

Dieter Aernouts grijpt winst in Hoogstraten

Op het Indoor Gewest Essen in Hoogstraten is het Dieter Aernouts die in een tijd van 39.08 seconden zijn Uniquestone de CA Z naar de winst stuurde in het Klasse Z. 

http://www.equester.be/language/nl-BE/Organisaties/Wedstrijd-kalender/OrganisatieId/8020/Tab/11/fbclid/IwAR14S8H99Ht4lsCneV5pyvvLnydhtrHHZEpJ9HEOIF0w_nPekjf4IOFgoo0Met die tijd bleef hij er Simon van Thillo voor die in het zadel van Galicia d'Auvray op een tweede plaats eindigde met een tijd van 37.31 seconden. De derde plaats ging er naar Kees Verheijen en Chic d'Emma Z die met 4 strafpunten en 41.30 seconden aan de finish kwamen. De vierde plaats ging naar Rob van Dijck met Cadanz van T Zorgvliet en de vijfde plaats is er voor Pieter van den Bergh met Mistral vd Riloo. 

Klasse M

Stef Leenaerts weet dan Nevada naar de winst te sturen in de Klasse M. Met een tijd van 38.48 seconden doken zij onder de tijd van Dieter Aernouts en Britha van de Kapel die in 38.82 seconden op de tweede plaats eindigden. Lotte Vermeiren en Balou zien we dan terug op de derde plaats. 

De Klasse L viel prooi aan Stef Leenaerts en Mon Amie van D Oude Pastory. Het B springen is voor Sabine Aernouts en Karla. 

Resultaten