Louis Strubbe wint Klasse Z rubriek in Westkapelle

Louis Strubbe wint Klasse Z rubriek in Westkapelle

Met een tijd van 33.32 seconden was het in Westkapelle in regio Antwerpen Louis Strubbe die met Contiga naar de winst snelde in het Klasse Z. Het tweetal bleef er voor op Femke Vercauteren en haar Ishtar van de Rhamdia Hoeve die met een tijd van 33.66 seconden op de tweede plaats eindigden. De derde plaats viel prooi aan Geert Storme en zijn Jakarta 't Hof ter Kalvekete (Wandor van de Mispelaere) die een tijd noteerden van 37.08 seconden. 

Op de vierde plaats eindigde vervolgens Stive Goflack met Kieffer van de Oosterwalle, terwijl de vijfde plaats naar Dimitri Hooft ging met Mitch van het Claeyssenhof. 

Klasse M

In het M is het dan Aurelie Deloof die met haar ITO in een tijd van 30.92 seconden naar de winst wist te snellen. Pepijn Morlion ging er in het zadel van Mac Jack Courtier met een tweede plaats vandoor in een tijd van 31.07 seconden. Siska Lannoo en Javeline werden derde in 32.67 seconden. 

In de Klasse L ging de overwinning naar Stijn Colman met Laluna van 't Zaveleinde met een tijd van 30.24 seconden. In de Klasse B wist Jonas Boone de rubriek op naam te schrijven met Aimee II Z. 

Resultaten