Bert Panneels wint tot twee keer toe de 1m25 hoofdrubriek van de HGVBB in Asse

Bert Panneels wint tot twee keer toe de 1m25 hoofdrubriek van de HGVBB in Asse

Op de Bomaco Summerjumping in Asse kwamen de HGVBB ruiters afgelopen weekend in actie. Bert Panneels was er de man in vorm. Hij won er beide hoofdrubrieken over een hoogte van 1m25. 

De eerste 1m25 Bar Mixte HOC kon hij winnen met Nicodemus van het Blondveld in een tijd van 43,81 seconden. Dat was geen snelle tijd, maar Panneels slaagde er als enige in om de barrage foutloos af te leggen en zo won hij deze proef. 

De snelste tijd kwam van snelheidsduivels Danny Van Es en Hamilton. Zij vlogen door de barrage in 34,40 seconden maar een foutje onderweg verwees hen naar de tweede plaats. Met Ogina vd Bisschop was Bert Panneels wel snel, maar ook zij kregen een fout wat resulteerde in de derde plaats. 

Jelle Limbourg (Luna van Paemel) en Nathalie Geeraerts (Little Star d'Ysenbeeck Z) vervolledigden de top vijf. 

De tweede 1m25 Bar Mixte HOC won Bert Panneels met Ogina vd Bisschop. Nu bleven ze foutloos in een snelle tijd van 36,94 seconden, goed voor de eerste plaats. Anouk De Proft volgde met Unite D Hyrencourt Z op de tweede plaats in 37,16 seconden. 

Voor Ellen De Swert en Cantchelaro was er een derde plaats. Jelle Limbourg (Luna Van Paemel) en Evert Van Mele (Labrusca De Muze) sloten de top vijf af. 

Danny Van Es was wel onklopbaar in de 1m15-reeks. Die kon hij winnen met Zico V in een tijd van 48,13 seconden. Jelle Limbourg en Jindy volgden op de tweede plaats in 51,7 seconden. Thierry Vis vervolledigde met Nice Horta de top drie. 

Tot slot werd de 1m10-rubriek gewonnen door Esteban Basselet en Soyau d'Upen in een tijd van 24,59 seconden. Rania Ghailani (Eberlina van de Kapel) en Karolien Charels (Irresistible Odinn de Jochri) vervolledigden de top drie. 


Klik hier voor alle uitslagen.