Belgische paarden laten zich zien in Saint Tropez!

Belgische paarden laten zich zien in Saint Tropez!

In de CSI3* Big Tour op een hoogte van 1.45m kleurde enkel podiumplaatsen in de Belgische kleuren. Het goud van de proef was voor Zangersheide-ruin Simolo de La Roque Z, een nakomeling van Spartacus TN, gefokt door Top Stallions Company. 

Onder de Luxemburger Victor Bettendorf wist Zangersheide-ruin Simolo de La Roque Z, een nakomeling van Spartacus TN, gefokt door Top Stallions Company naar de winst te rijden. Het zilver in deze proef ging naar BWP-ruin Hold Up Di Vico P., een nakomeling van Rubens Di Ri d'Asse, gefokt door Jessica Meessen. Dat deed hij onder het zadel van de Zwitserse Elian Baumann. De vierde plaats werd ook toegewezen aan een BWP-ruin. Deze keer was het Kielekoo Van T et L, een nakomeling van Carbbas vd Wateringshoeve, gefokt door Delphine Tilleman 99. Verde volgde er nog BWP-merrie Malia du BY (Eros Platiere, fokker: Alexandre Rodrigo) op negen en BWP-hengst Ilex VP (Diamant de Semilly, fokker: Van Pollaert Alex) op tien. 


BWP-merrie Perfect Color M wint CSI2* Small Tour 1.35m I

BWP deed het goed in de CSI2* Small Tour 1.35m. Op de eerste plaats landde de merrie Perfect Color M, een nakomeling van Le Diamant Hort, gefokt door E.K.P. Meijer, onder Fransman Jean Luc Mourier, op de eerste plaats. Het zilver was voor merrie Larise Van Spieringenberg (For Passion d'Ive, fokker: Marc Depelseneer). Op de vierde plaats landde Quaresma Van'T Paradijs (Bomako de Muze, fokker: Johan Rooms Van Den Branden)


Boston Concept Z haalt zilver in CSI2* Small Tour 1.35m II

In de CSI2* Small Tour op 1.35m hoogte was het zilver naar Zangersheide-ruin Boston Concept Z, een nakomeling van Bazooka Semilly. Dat deed hij onder het zadel van de Franse Alice Vancrayelynghe. Ook de zevende plaats in deze proef kleurde zwart-geel-rood. Hier door Zangersheide-ruin Delirium Zoetendaele Z (Diamant de Semilly, fokker: Carine & Arnold Lootens.)


Vierde plaats voor BWP-hengst Quop de Coeur de Muze in CSI3* Small Tour 1.35m

Ook in de CSI3* 1.35m wisten de Belgische paarden het goed te doen. De BWP-hengst Quoup de Coeur de Muze, een nakomeling van Mosito van het Hellehof haalde onder de Franse Megane Moissonnier de vierde plaats.


Bekijk hier de resultaten