Nakomelingen van Cicero Z van Paemel, Chin Chin en Romeo van de Groenweg winnen tijdens BWP vrijspringen

Nakomelingen van Cicero Z van Paemel, Chin Chin en Romeo van de Groenweg winnen tijdens BWP vrijspringen

Tijdens het BWP vrijspringen in Wambeek konden nakomelingen van Cicero Z van Paemel, Chin Chin en Romeo van de Groenweg zich met het goud kronen. 

Het was bij de driejarige paarden dat Chin Chin-hengst in de kijker stond door nakomeling Chingie V.V. Z. De merrie is gefokt door Evelyne Vreckom en kreeg zo'n 87.5%. De tweede plaats was voor Gregory De Vidts' fokproduct Coconetta Fernantes, een nakomeling van Cardino. De derde plaats ging naar Vagabond van Winnik, een nakomeling van Q-Chacco Blue van Essene, van fokker Arno Mary.

Cicero Z van Paemel-merrie wint bij tweejarigen

Bij de tweejarigen kon een dochter van Cicero Z van Paemel met 87.5% met de winst gaan lopen. De merrie Ciska van de Grooten Hardink werd gefokt door Dieter De Zutter. Voor Watch Me van Strijtem, een nakomeling van Cavalier Russe, van fokkers Marc en Kristof De Pauw was er met 85% een tweede plaats. Wacko van 't Klein Holland, een nakomeling van Iago des Peupliers, van Jens Van Cutsem behaalde een derde plaats.

Ponywinst voor Romeo van de Groenweg-nakomeling 

In de reeks voor pony's ging de winst naar Dilemma GT, een nakomeling van Romeo van de Groenweg, en gefokt door Geoffrey De Nul. De tweede en derde plaats gingen beide naar nakomelingen van Pablo. Zo was de tweede plaats voor Duo Penotti van 't Hernebos, gefokt door Bjorn Steppe. En de derde plaats voor Cezar, gefokt door Stijn Boelaert. 

Bron: Belgian Warmblood
Bekijk hier de resulltaten