Nieuwe Gold League Waregem! "Elke top 12 zal op z'n minst inschrijfgeld terug winnen! Verder dubbel prijzengeld voor Grand Prix podium!"

Nieuwe Gold League Waregem! "Elke top 12 zal op z'n minst inschrijfgeld terug winnen! Verder dubbel prijzengeld voor Grand Prix podium!"

Het feit dat er opnieuw nationale springsport is in Waregem is al een plus, maar de organisatie van het nieuwe Hippo Jump Waregem zet de kers op de taart! "We willen sport, sfeer en gezelligheid combineren. Daarbij willen we teruggeven aan de ruiters en eigenaars. Want die zijn de sponsors van onze sport," vertelt Xavier Lefevre.

Om dat te vieren wordt er maar liefst 9.000 euro extra prijzengeld uitgedeeld van 17 tot en met 19 mei! De top 3 van de 1.45m Gold Grand Prix zal zo het standaard prijzengeld verdubbeld zien. Verder win je op z'n minst je inleg terug in de top 12 in ALLE rubrieken.

"De sport moet opnieuw leefbaar worden. Daar denken niet alleen wij zo over, maar ook al onze sponsors. Dankzij de steun van onze sponsors, en Stad Waregem, kunnen we deze mooie geste maken naar de ruiters toe!"

Het aftellen kan dus beginnen. Op het programma is er niet alleen nationale springsport. Ook regionaal zal er maandag LRV actie zijn. Verder is er sfeer en gezelligheid met een after-work party, BBQ evening en oa. ridersparty!

Meer informatie? 

Klik hier
Of volg Hippo Jump Waregem op Facebook en Instagram!