Aurelie Deloof houdt Kelly Dhondt van de winst in klasse Zwaar

Aurelie Deloof houdt Kelly Dhondt van de winst in klasse Zwaar
Vincent Martens in Kanegem vormde afgelopen weekend het toneel voor de indoorwerking georganiseerd door LRV Middelkerke. In de klasse Zwaar was het dit keer niet Kelly Dhondt die de beker mee naar huis nam, maar Aurelie Deloof die opnieuw op één stond. 

De amazone uit Sijsele had haar vertrouwde Ito (Marius Claudius) onder het zadel om het 1.30m hoge parcours tot een goed einde te brengen. Een razendsnelle maar bovenal ook foutloze barrage leverde hen winst op. Voor Kelly Dhondt (Oedelem Beernem) en Mylady van Den Doorn (Cooper vd Heffinck) bleven de balken ook in de lepels liggen wat hen met zilver naar huis stuurde. Youri Vandamme (Lo Reninge) en zijn eigen gefokte Molly van 't Poezelhof (Iceberg ST) mochten plaatsnemen op de derde plaats. Voor Jolien Demeyer (Wingene) was er met Qrazy van 't Landouwehof (Windows vh Costerveld), een ruin uit eigen fokkerij de vierde plaats voor Stive Hoflack (Passendale) en Kieffer van de Oosterwalle (Cooper vd Heffinck). 

In de klasse Midden ging Ann-Florence Noppe op kop. In het zadel van Retina van de Plaetse Molen, een merrie uit de stallen van haar toekomstige schoonvader, werkte de amazone uit Ardooie het 1.20m hoge parcours het snelste af. Femke Vercauteren (Middelkerke) achtervolgde op twee met Omega van het Groene Dak (Nabab de Reve). Voor Hanne Claeys (Middelkerke) en Querelle de Beauty (Freeman VDL) was er brons. 

Jolien Demeyer kwam in de klasse Licht op één met Mika van 't Landouwehof (Nabab de Reve). Voor Bart Declerck (Lo Reninge) en zijn Fonske van op de Buiten (Eldorado vd Zeshoek) was er de tweede plaats. Sofie Boone (Middelkerke) stuurde haar Milli Vanilli (Gaspahr) naar drie. 

Resultaten