Aurélie Deloof domineert podium klasse Zwaar

Aurélie Deloof domineert podium klasse Zwaar

Afgelopen weekend kwamen de West-Vlaamse LRV ruiters samen om het winterseizoen af te trappen. LRV Brugge mocht de spits afbijten om de eerste indoor te organiseren. In Stal De Ark was amazone Aurélie Deloof opnieuw de te kloppen combinatie Ito (v. Marius Claudius) van de klasse Zwaar.

Slechts twee combinaties konden het basisparcours foutloos afwerken waardoor er dan toch nog in een barrage moest gestreden worden om de plek op het hoogste schavot. De twee amazones lieten ook dan de balken in de lepels liggen waarbij Aurélie Deloof de snelste was in het zadel van Ito. Ze liet Kelly Dhondt achter haar met bijna vijf seconden verschil. Voor Dhondt was dit haar debuut in de rubriek over 1.30m op de rug van Mariëlle de Vauxelles (v. Va Vite) en drukt zo al meteen haar stempel. Deloof haalde ook Le Reve van 't Zorgvliet van stal en haalde nog een derde plaats ondanks de vier strafpunten.

Youri Vandamme kreeg ook één springfout aangerekend met Molly van 't Poezelhof (v. Iceberg ST) en werd vierde voor Arthur Segaert met Kaymakli ter Vlucht (v. Corland). 

In de klasse Midden was het Ann-Florence Noppe die de piste onveilig maakte met Naline van 't Zorgvliet (v. Thunder van de Zuuthoeve). Het paar bleef ruim één seconde voor op Auri Callewaert die tweede werd in het zadel van Juvani du Val Fleuri Z. De laatste plek op het podium was voor Samir Brahimi met Kumi Star v/d Schelpenhoeve (v. Nonstop). Voor Noppe was er eveneens nog een plek net buiten het podium met Noblesse (v. Breemeersen Adorado).

De familie Noppe was weer goed vertegenwoordigd met broer Edouard Noppe die de winst in de klasse Licht mee naar huis nam op trouwe compagnon Elegance "F" (v. Orame). In de top drie vinden we nog Jonas Boone met het zilver voor Aimee II Z (v. Arezzo VDL) en brons voor Radical van de Pereboom (v. Chatman) onder Jarne Gyssels. 

Alle resultaten