Frank Deckers op één in Winter Challenge Warredal

Frank Deckers op één in Winter Challenge Warredal

In Maaseik stond er afgelopen weekend jumping gepland. De hoogste rubriek was op zaterdag met hindernissen op 1.35m hoogte. De competitie met twee fasen leverde winst op voor Frank Deckers met Justin E

De ruin uit Namelus-R liet de concurrentie achter zich onder het zadel van Deckers. Het duo liet niemand hen nog inhalen en nam de overwinning. Patrick Jonkmans stuurde Pip van het Langwater (v. Kannan) naar de tweede plaats terwijl Jan Vanalken Mousse van de Sart (v. Tonix) naar het brons begeleidde. 

De vierde plaats ging naar Monique Becker met Foia op de voet gevolgd door Michael Vreys op de rug van Extra Z (v. LB Eagle Eye). 

Voorafgaand werd er ook gereden over een hoogte van 1.25m waarbij Deckers opnieuw in de prijzen reed en ditmaal het zilver behaalde met Navina (v. Deauville). Maar het was Mike Van Olst die aan het langste eind trok met In the Mood Z. Met Londanos Z (v. London) had hij nog een tweede ijzer in het vuur en nam eveneens het brons voor zijn rekening. 

Het 1.15m kwam op naam van Janke Beunkens op Ocean MV (v. Hunters Argentus). Phebe Knaepen werd tweede met Vingino vh Legitahof Z (v. Vigo d Arsouilles) en bleef voor op Julie Van den Bulck die derde werd in het zadel van Fedele Kadans

Zondag

Op zondag was de hoogste rubriek er één over 1.10m. Ina Meylaerts reed de snelste ronde met Capitana G Z (v. Casmir Z). Kim Nullens bemachtigde het zilver op Nashville. Jacqueline Putnik stak dan weer een stokje voor een volledige Belgisch podium en snoepte de derde plaats af met Heliodoro (v. Helios de Muze). 

Buiten het podium kwam Michael Vreys op vier met Dubai (v. Dominator) gevolgd door Frank Coopmans op Cassandra

Coopmans kon in de 1m nog een zilveren medaille veroveren met Kannans Girl (v. Kannan). Nullens behaalde zowel de derde als vierde plaats en bleef met Nashville voor op Dixia. De winst ging naar Nederland met Gioya Diels en Canmore fd op één. 

Bekijk alle resultaten hier